Hva skal vi være oppmerksom på når vi kjøper sprengningsapparat

2021-04-15

1. Kjøp en sprengningsmaskin som passer for dine egne behandlingsbehov. Det er mange spesifikasjoner for sprengningsmaskin, for eksempel kroktype, gjennomgående type, båndtype, etc. for å oppfylle dine egne behandlingsbehov refererer til typen sprengningsmaskin som er egnet for rengjøring av arbeidsstykket. Store stålkonstruksjonsdeler bør rengjøres med en sprengningsmaskin, og små maskinvaredeler kan rengjøres med en sprengemaskin. Kunder bør angi størrelsen på arbeidsstykket for daglig rengjøring. Velg den passende sprengningsmaskinen.

2. På grunn av usikkerheten om prisen på sprengningsapparat, etter mange års utvikling, har det generelle sprengningsutstyret dannet en relativt enhetlig pris. Tidsforskjellen mellom kundenes kjøp og kjøp er ikke stor, men produktkvaliteten bør bekreftes først.

For det ikke-standardiserte skuddsprengningsutstyret er det mange usikre faktorer som antall sprengskyttere, støvfjerningsluftvolum og romstørrelse, slik at prisen ikke er enhetlig.

3. Produktkvalitet, sprengning av maskinens produktkvalitet forstår hovedsakelig følgende aspekter: (1) kvaliteten på råvarer, for eksempel tykkelsen på stålplaten, (2) produksjonsprosessen, (3) rengjøringsytelsen for sprengning, som kan være veldig intuitivt i feltet for å se, når kunder kjøper, kan de se rengjøringsprosessen med sprengningsapparat på stedet for å se utseendet til det rengjørte arbeidsstykket.




  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy