Anvendelsesområde for skuddblåsemaskin av kroktype

2022-11-30

Hagesprenningsmaskin av kroktypeer en slags sprengningsmaskin som brukes til overflaterengjøring av støpegods, smiing, bildeler og stålkonstruksjoner. Det kan fjerne rust, oksidere hud, styrke og fjerne sand på overflaten av metalldeler. Etter rengjøring vil metalldelene ha jevn ruhet og eliminere indre stress.


Hook-type sprengningsmaskin er egnet for overflaterengjøring eller kuleblåsing forsterkning av mellomstore og små støpegods og smiing i støping, konstruksjon, kjemisk, mekanisk og elektrisk, maskinverktøy og annen industri. Hageblåsemaskinen av kroktypen er spesielt egnet for overflaterengjøring og kuleblåsing forsterkning av støpegods, smiing og stålkonstruksjoner av mange varianter og små partier for å fjerne en liten mengde sand, sandkjerne og oksidhud på overflaten av arbeidsstykket; Den er også egnet for overflaterengjøring og forsterkning av varmebehandlede deler; Den er spesielt egnet for rengjøring av slanke, tynnveggede og lett knuste deler som ikke er egnet for kollisjon. Hook shot sprengningsmaskin er også mye brukt i produksjon av maskiner, ingeniørmaskiner, gruvemaskiner, trykkbeholdere, biler, skip og andre næringer for å forbedre utseendekvaliteten og overflateprosessstatusen til produktdelene.


Hook-type sprengningsmaskin er en støpemaskin som bruker høyhastighets roterende impeller for å kaste skuddet på det kontinuerlig dreide arbeidsstykket i trommelen, for å oppnå formålet med å rense arbeidsstykket. Den er egnet for sandfjerning, rustfjerning, kalkfjerning og overflateforsterkning av støpegods og smiing under 15 kg i ulike bransjer. Sprengningsmaskinen av kroktypen er utstyrt med en unik støvoppsamlingsanordning, slik at installasjonsstedet ikke er begrenset av ventilasjonsrørledningen til verkstedet, og den sanitære tilstanden er god. Maskinen er utstyrt med en automatisk avstengningsanordning, som er enkel å betjene.




  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy